Tillbaka

 

Övriga Stekhällar - För både middagsbjudningar och utflykt

Övriga stekhällar - För både middagsbjudning och utflykt
Våra stekhällar ger en upplevelse utöver det vanliga! Släpp gamla vanor och testa att laga mat på ett helt nytt sätt. Vi har modeller för användning utomhus, i köket och på utflykten. Värm din stekhäll med gasol eller öppen eld. Häng upp den i ett tripodställ eller fäst bultar till ben. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan använda produkterna till. Släng ihop en härlig wok med färska grönsaker, laga en god köttbit, en rejäl paella eller något helt annat.
En pizzasten öppnar upp för sociala och livfulla middagar, där var och en får laga maten på sitt eget sätt. Pizza är bara början, du kan laga nästan allt på dessa. Varför inte kött, fisk, grönsaker, till och med banan till efterätt? Pizzastenar kan även frysas och användas som kylande serveringsfat till glass och kalla drycker.
Ställ din grillhäll på ett gasolkök och kör igång med sommarmaten. Perfekt för campingsemestern eller husvagnen!
Här i webbshopen ser du endast ett urval av våra stekhällar. Du är välkommen att kontakta oss om du saknar något eller har någon fråga om gasol. Vi har över 50 års erfarenhet, så du kan lita på vår kompetens. Beställ direkt online, vi är stolta över våra snabba leveranser.