Tillbaka

 

Trygga Takmaskiner

 
Välj våra gasolbrännare till arbeten på tak, för bättre resultat och pålitlig användning. Vi på Fogas AB sätter alltid säkerhet och kvalitet i första rummet, på vissa områden blir det extra viktigt. För takarbeten har säkerhetsfaktorn utvecklats rejält sedan vi startade 1961. Numera används gasolbrännare utan låga, istället tillämpas en kontrollerad hetluftström. Det låter arbetet ske mycket nära materialet medan hanteringen förblir säker och trygg.
Våra automatiska hetluftsmaskiner tar takläggning till en helt ny nivå. Avancerad teknik blandar luft och gas innan antändning, vilket ger ett utomordentligt starkt och jämnt flöde. Hos oss hittar du även handhållna hetluftsbrännare med de senaste lösningarna, för enkel användning med fantastiska resultat. Vi har produkter för både små och mer omfattande projekt, till detalj- eller överlappsvetsning.
Här i webbshopen visas endast ett urval av våra takmaskiner. Vår långa rutin och stora kunskapsbank delar vi gärna med oss av. Är det något du undrar kring produkterna, eller om du har särskilda behov, kan du lita på att vi har svaren. Tveka inte att kontakta oss. Köp takmaskiner direkt på webben och få dina produkter levererade snabbt till dig!