Tillbaka

 

Gasolkaminer för ute och inne

När behovet uppstår ger en gasolkamin härlig värme på ett ögonblick, med en tillhörande fläkt sprids temperaturen jämnare i rummet. Tack vare den snabba och effektiva uppvärmningen har detta alternativet blivit mycket populärt.
Alternativen hos oss är många. Fogas AB har gasolkaminer för din uteplats, stuga, garage, uterum, förtält samt för användning inomhus. Vissa kaminer ger behaglig konvektionsvärme och samtidigt glädjen och nöjet av flammande lågor, som i en öppen spis. Andra har utstuderade dekorativa detaljer.
Med vår infravärmare kan du styra värmen exakt dit du vill, och undvika onödig användning av energi. Flera modeller är utrustade med hjul för att enkelt kunna flyttas runt, eller anordningar för att fästas på väggen. Säkerheten står alltid i centrum för Fogas AB, det är därför en självklarhet att alla våra produkter är kontrollerade och säkrade.
Produkterna här i webbshopen är ett begränsat urval av vårt stora sortiment. Tycker du att något saknas är du varmt välkommen att kontakta oss. Utifrån lång erfarenhet i branschen kan vi i princip alltid hitta en lösning som passar just dina behov och önskemål. Beställ direkt här på webben, vi erbjuder snabba leveranser.