Tillbaka

 

Terrassvärmare för kyliga kvällar

När solen går ner och nattkylan smyger sig på förlänger Fogas terrassvärmare din trädgårdsfest. Både på restaurangens uteservering och hemmets uteplats är extra värme lika uppskattat. Med hjälp av gasol ger en terrassvärmare från Fogas AB dig möjlighet sitta ute även när det lider mot höst.
Vi erbjuder modeller av alla slag. Mindre bordsvärmare sprider värme på en smidig höjd vid middagar, ett bra alternativ för dig med begränsat utrymme. Större modeller fungerar som terrassvärme till rymligare ytor. Storleken är inte det enda som varierar, vi erbjuder designer i både modern och traditionell tappning för att passa alla smaker. Pyramidfacklor ger dramatisk effekt, medan andra varianter håller en mer diskret profil.
Som alltid hos oss på Fogas AB är kvalitet och säkerhet ledord. Våra gasoldrivna terrassvärmare genomgår naturligtvis kontroller för att säkerställa ett tryggt användande.
Här nedan visas ett urval av produkter inom terrassvärme, är det något du saknar uppmanar vi dig att kontakta oss. Beställ direkt på webben, vi ordnar snabba leveranser. Du är även varmt välkommen att besöka vår butik i Älvsjö om du vill se produkterna med egna ögon.