Tillbaka

 

Byggvärmare för hemmafixare och företag

Gör arbetet med renovering och nybyggnation bekvämare! En byggvärmefläkt är ett snabbt och effektivt sätt att sprida värme och skapa ett trevligare klimat hos hemmafixare och på arbetsplatser. Allt för att kunna tänka klarare och utföra uppgifter med större precision utan kyla.
För hög driftsäkerhet, god verkningsgrad vid förbränning och minsta möjliga avgasbildning är en gasoldriven byggvärmare ett ultimat alternativ. Luftvärmarna drivs av gasol kombinerat med el (230V) för fläkten. De är skapade för volymuppvärmning i utrymmen där vanlig uppvärmning inte är inkopplad. Vi erbjuder byggvärmare med gasol för alltifrån nybyggen till garaget, verkstaden eller industrilokaler. Läs mer om byggvärmare här.
För oss på Fogas AB har säkerhet alltid stått i centrum. Efter över 50 år i branschen har vi minst sagt god rutin på kontroller för att upprätthålla kvalitet. Här på webbshoppen listas ett urval av vårt stora sortiment av byggvärmare. Beställ direkt från oss på webben och få dina produkter levererade snabbt. Har du behov av en byggfläkt under en kortare tid eller vid ett projekt har vi möjlighet att hyra ut vissa modeller. Sitter du på en fråga eller saknar en vara är du välkommen att kontakta oss.